Szentmisék rendje: Vasár- és ünnepnap 8:00, 10:30, 18:00 Hétköznap 7:30 és 18:00 (élő közvetítés) Gyónni a kolostor folyósóján található szobákban lehet.

29. évközi vasárnap

·       Október 18., hétfő. Szent Lukács evangélista. Ünnep.

 

·       Október 19., kedd. Alkantarai Szent Péter áldozópap. Ferences emléknap.

 

·       Október 23., szerda. Kapisztrán Szent János áldozópap. Emléknap.

Ezen a napon a 10.30-tól kezdődő Szentmise keretében, Csáki Ferenc – Fülöp testvérünk örökfogadalommal köteleződik el az Úr Jézus szorosabb követésére a Ferences Rendben. Szeretettel várjuk önöket, hogy velünk együtt imádkozzanak és ünnepeljenek e jeles napon.  

 

·       Jövő vasárnap Missziós világnap - vasárnap. Ebből az alkalomból Egyházunk imanapot és gyűjtést hirdet meg a missziók javára. Isten fizesse mindannyiuk imáját és adományát, amivel a ferences missziók ügyét támogatják, idén különösképpen a nagyszőlősi ferences missziót, amiről kegytemplomunk facebook oldalán egy kisfilmet is megosztunk!

 

·       Ma délután 5-órától Szentségimádás lesz a kegytemplomban, melynek keretében a missziók ügyét az Oltáriszentségben jelenlévő Jézus Krisztus oltalmába ajánljuk, aki mindannyiukat meghívott arra, hogy az Örömhír megélői és továbbadói legyünk.

 

Isten éltesse a névnapot, születésnapot,

házassági évfordulót, családi eseményt ünneplőket!

 

Mindannyiuknak kívánunk egy kegyelmekben gazdag hetet!

A Csíksomlyói Segítő Szűzanya oltalmazza önöket!

 

Pax et bonum!

Aktuális témák:

Untitled 1

Csiksomlyó play-app