Szentmisék rendje: Vasár- és ünnepnap 8:00, 10:30, 18:00 Hétköznap 7:30 és 18:00 Gyónni a kolostor folyosóján található szobákban lehet.

Să facem un pelerinaj în inimile noastre!

Să facem un pelerinaj în inimile noastre!

 

Acest an îl petrecem în spiritualitatea Sfintei Euharistii, și sloganul acestui an este: „Duhul Sfânt Se va coborî peste tine”. Organizarea hramului în acest an a început în mod obișnuit, dar ca urmare a pandemiei Covid-19 și măsurilor de siguranță din acest an, nu putem primi grupuri de pelerini.
A trebuit să luăm această decizie grea, cu răspundere față de sănătatea pelerinilor. 
În prizma acestei decizii, cerem pelerinilor, ca în acest an să nu organizeze pelerinaje cu ocazia hramului din sâmbăta Rusaliilor, ci să participăm cu pelerinajul inimi la ceremoniile din acest an.
Sfânta Liturghie va începe pe data de 30 mai. 2020 la ora 12,30 în basilica minor de la Sumuleu Ciuc și va-fi celebrată de ÎPS Dr. GERGELY KOVÁCS arhiepiscop de Alba Iulia   transmisă în direct pe saitul(www.csiksomlyo.ro) pe pagina de Facebook(Csíksomlyó – kegyhely), de televizunea Duna TV și Rádio Mária. 
Mulțumim fraților noștri pentru înțelegere, și ne pare rău că anul acesta nu pot participa tradițional la hramul de la Sumuleu-Ciuc. Cerem mijlocirea Sfântei Fecioare ca această pandemie să treacă cât mai repede, și să ne putem întâlni din nou în acest Sanctuar al Maicii Domnului. 
Cei care vizitează personal Sanctuarul nostru cerem să se conformeze la măsurile de siguranță actuale pe timp de pandemie.

 

Web Rádió:

Web Rádió app:

Aktuális témák:

Android - iOS