Szentmisék rendje: Vasár- és ünnepnap 8:00, 10:30, 18:00 Hétköznap 7:30 és 18:00 Gyónni a kolostor folyosóján található szobákban lehet.

Vizita Sfântului Părinte în anul vocațiilor

Vizita Sfântului Părinte în anul vocațiilor

  Precum directorul interimar al Biroului de presă al Sfântului Scaun, Alessandro Gisotti a anunțat pe data de 11. ianuarie 2019: “Sfântul Părinte, papa Francisc acceptând invitația președintelui României, autorităților Statului român și a Bisericii Catolice din România, va face o vizită apostolică în țară în perioada 31 mai - 2 iunie 2019, pentru a vizita Bucureștiul, Iașiul, Blajul și sanctuarul Sfintei Fecioare Maria de la Șumuleu-Ciuc.

 Programul o să fie adus la cunoștință la timpul potrivit.”  În urma comunicatului Sfântului Scaun și a Arhiepiscopiei de Alba Iulia, aducem la cunoștință că vizita Sfântului Părinte, papa Francisc la Șumuleu-Ciuc va avea loc în data de 1 iunie 2019, fiind coordonată din partea arhidiecezei de către Pr. Balázs Sajgó, directorul Caritas.  Responsabil de partea liturgică fiind János Urbán, P. Erik OFM vicar episcopal, directorul sanctuarului din Șumuleu-Ciuc, iar responsabilul media va fi canonicul Pr. dr. Zoltán Oláh director institutional și profesor universitar.

Programul detaliat a vizitei Sfântului Părinte la Șumuleu-Cic o să fie publicat în urma aducerii la cunoștință a programului vizitei din România.

Web Rádió:

Web Rádió app:

Aktuális témák:

Android - iOS