Szentmisék rendje: Vasár- és ünnepnap 8:00, 10:30, 18:00 Hétköznap 7:30 és 18:00 Gyónni a templom előtti parkban lehet.

Évközi 31. vasárnap

1.     Kedden, November 1.-én Mindenszentek ünnepe. A szentmisék ünnepi sorrendben lesznek, reggel 8, fél 11 és este 6 órakor.

 2.     November 1-8 között mindennap teljes búcsút nyerhetünk, amelyet felajánlhatunk elhunyt szeretteinkért. Feltétel: temető meglátogatása, ima az elhunytakért, gyónás, áldozás, ima a pápa szándékára.

Mindenszentek délutánjától, halottak napján éjfélig templom, vagy kápolna meglátogatásával is elnyerhető a teljes búcsú. A feltételek a fentebb felsoroltak.

 

3.     A csíksomlyói ferences kolostor konyhájára szakácsnőt alkalmazunk. A konyhai munkában szerzett szakképesítés-, tapasztalat előnyt jelent. Nyolc órás munkakör, fizetés az érvényben levő törvényes előírások szerint. Az érdeklődök, napközben a portán adhatják le, saját kézzel irt önéletrajzukat, amelynek tartalmaznia kell a személyi adatokat, elérhetőséget, eddigi munkahelyeket és a megokolást, hogy miért szeretné betölteni ezt az állást. A jelentkezőket telefonon értesítjük az eredményről.

-----------------------

 Csobotfalva:

 Kedden „Mindenszentek ünnepe”. Az ünnepi szentmise vasárnapi beosztás (11.00) szerint lesz. Délután 16.00 órától lesz a temetőben a halottakról való megemlékezés. Ahol igény van rá lucernáriumot is végzünk a síroknál.

 

Web Rádió:

Web Rádió app:

Aktuális témák:

Android - iOS