Szentmisék rendje: Vasár- és ünnepnap 8:00, 10:30, 18:00 Hétköznap 7:30 és 18:00 Gyónni a templom előtti parkban lehet.

Hírdetések húsvét IV. vasárnapján

 

  • b_200_150_16777215_00_images_Hirdetesek_hirdetes.jpgÁprilis 17-én, vasárnap du. 6 órától Szentségimás lesz a kegytemplomban.

  •  

     

 

  • Amint hirdettük, április 17-én, Jó Pásztor, hivatások vasárnapja van, rendtartományunk templomaiban a ferences nevelésre gyűjtünk. Adományaikat e célra a szentsírnál lévő perselybe helyezhetik el, amelyet előre köszönünk.
  • Gyűjtés az Ukrajnában élők megsegítésére. Köztudott, hogy Ferenc szentatya április 3-án a déli imádság ( Regina Caeli) elimádkozása után jelentette be felhívását egy általános gyűjtésre, melyet vallási hovatartozástól függetlenül az Ukrajnában élő emberek megsegítésére kezdeményezett. A szentatya ezzel kapcsolatban azt mondta: „ azok drámájára gondolok, akik az Ukrajnában folyó erőszak következményei miatt szenvednek: azokra, akik az ellenségeskedés által feldúlt földeken maradnak – az ellenségeskedés már ezrek halálához vezetett -, és mindazokra, akik – több mint egy millióan – a tartósan súlyos helyzet miatt arra kényszerültek, hogy elhagyják szülő földjüket. Az érintettek elsősorban idősek és gyermekek… E célból külön gyűjtést tartunk ápr. 24-én, vasárnap Európa minden katolikus templomában. Kérem a hívek nagylelkű adományait ehhez a kezdeményezéshez.” Segítőkészségüket előre is köszönjük, áldozat vállalásukra Isten bőséges áldását kérjük. Gyulafehérvár, 2016.április 7.

    +György s.k. érsek

Web Rádió:

Web Rádió app:

Aktuális témák:

Android - iOS