Szentmisék rendje: Vasár- és ünnepnap 8:00, 10:30, 18:00 Hétköznap 7:30 és 18:00 Gyónni a templom előtti parkban lehet.

Hírdetések húsvét III. vasárnapján

 

  • b_200_150_16777215_00_images_Hirdetesek_hirdetes.jpgÁprilis 12-én, kedden kezdődik a Szent Antal nagykilenced a csíksomlyói kegytemplomban. Június 7-ig keddenként a szentmisék: reggel 8-kor, amelyet a ferences atyák, délelőtt fél 11-kor, amelyet Ft. Bilibók Gáza tusnádfürdői plébános és este 7 órakor, amelyet Bátor Botond pálos szerzetes, hargitafürdői plébános mutat be. Az esti szentmisékbe a Mária Rádión és az internetes közvetítésen keresztül élőben belekapcsolódhatnak.

          Kapcsolódó bejegyzés itt.

 
Ima Paduai Szent Antalhoz 
Emlékezz, ó, emlékezz, te csodálatos Szent, aki minket mindig segített és vigyasztalt, akit a szükség idején segítségül lehetett hívni. Nagy bizalomtól lelkesülve és ezen imádság meghallgatásában biztos lévén hozzád fordulok, aki gazdag vagy a kegyelemben és a gyermek Jézus legboldogabb barátja, és Isten végtelen irgalmasságának csodálatos hirdetője, Ne utasítsd el kérésemet, hanem közbenjárásoddal vidd Isten trónusához, hogy általad meghallgatást nyerjen. nÓ szent, ó csodálatos, ó hatalmas Szent Antal, segíts, hogy kegyelmet és megerősítést nyerjek a jelen szorongattatásomban és szükségemben. Ámen.

 

  • Április 16-án, szombaton aranymise lesz a kegytemplomban. A 11 órakor kezdődő hálaadó szentmise keretében ünnepli Nt. Incze Benjamin atya pappá szentelésének 50. évfordulóját.
  • Jövő vasárnap, Jó Pásztor vasárnapja, amely napon a ferences nevelésre lesz gyűjtés.

Web Rádió:

Web Rádió app:

Aktuális témák:

Android - iOS