Szentmisék rendje: Vasár- és ünnepnap 8:00, 10:30, 18:00 Hétköznap 7:30 és 18:00 Gyónni a kolostor folyosóján található szobákban lehet.

2020. november 15.

Hirdetések Évközi 33. vasárnap

2020. november 15.

 

November 19. Csütörtök. Árpád-házi Szent Erzsébet. Ünnep.
November 21. Szombat. A Boldogságos Szűz Mária bemutatása a templomban. Emléknap.
November 22. Krisztus Király vasárnapja. Főünnep. A Szentmisék végén a kitett Oltáriszentség előtt felajánljuk az emberiséget Krisztus Királynak. Teljes búcsút nyerhetünk a szokott feltételekkel.
A 2021 szeptemberében tartandó 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve a tetteinkkel szeretnénk kimutatni hitünket a világ felé. Ehhez Jézustól kapunk erőt. Tegyük ezt most hetedik alkalommal ismét közösen egy óra szentségimádásban, vagy otthon végzett imával november 21-én, Krisztus Király ünnepének előestéjén a világ ezernyi pontján. Kegytemplomunkban az egy órás szentségimádás a szombat esti Szentmisét fogja követni, amelyhez az internet nyújtottá lehetőségeken keresztül is kapcsolódhatnak.
A gyulafehérvári főegyházmegyei Caritas által idén is megszervezett Szent Erzsébet gyűjtésre szánt adományokat, a Szenvedő Jézus kápolnában megtalálható perselyben helyezhetik el. Isten fizesse nagylelkű adományaikat!

 

Istenem és minden! Béke és jóság!

 

Web Rádió:

Web Rádió app:

Aktuális témák:

Android - iOS