Szentmisék rendje: Vasár- és ünnepnap 8:00, 10:30, 18:00 Hétköznap 7:30 és 18:00 Gyónni a kolostor folyosóján található szobákban lehet.

Hirdetés: Nagyböjt 3. vasárnapja 2019

1. Március 25-én, hétfőn Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepe. Szentmisék reggel 8,10,30 és este 18 órakor. Ez  a nap a magzatgyermek világnapja. Imádkozzunk minden megfogant életért.
2. A „pápa hangját erősítjük” akciónk keretében a han-gosító eszközökre szükséges összeg 96 %-a gyűlt össze. Köszönjük szépen mindenki szíves adományát.
3. Kérünk szépen mindenkit, hogy aki részt szeretne venni a Ferenc pápa csíksomlyói látogatásának eseményén regisztráljon a pontifex.ro oldalon. A regisztrációnál előnyt élvez a csoportos regisztráció. Segítségért forduljanak a lakhely szerinti plébánia hivatalhoz.
4. Aki a pápalátogatás alkalmával a kegyhely és kolostor szervezésében szívesen vállal rendezői feladatokat, jelentkezzen Márkos Lászlónál, vagy András Mihálynál.
5. Köszönjük szépen az elmúlt hét közmunkáját a gyü-mölcsösben a rendezőknek, és mindazoknak akik ebben részt tudtak vállalni. Nagyon jó munkát végeztek. Isten fizesse.

Web Rádió:

Web Rádió app:

Aktuális témák:

Android - iOS