Szentmisék rendje: Vasár- és ünnepnap 8:00, 10:30, 18:00 Hétköznap 7:30 és 18:00 Gyónni a kolostor folyosóján található szobákban lehet. Április 13-án., kedden elkezdődik a szent Antal nagy kilenced. A szentmisék sorrendje: 8,00, 10,30 és 18,00.

Rendezőtoborzó a csíksomlyói pápalátogatásra

Rendezőtoborzó a csíksomlyói pápalátogatásra

Mint ismeretes, történelmi esemény helyszíne lesz a csíksomlyói kegyhely: Ferenc pápa, Krisztus földi helytartója jön el hozzánk, hogy látogatásával megszentelje azt a helyet és hitet, amit őseink számunkra megőriztek, és amit nekünk is tovább kell adnunk az utánunk jövő generáció számára.
Ahhoz, hogy történelmi szerepe és lelki vonatkozásai érvényesülhessenek, a pápalátogatás körültekintő, nagyon alapos előkészületet igényel. A rendkívül nagy érdeklődés, a zarándokok várható nagy száma és a szervezés összetett volta azt diktálja, hogy a hivatalos szervek által nyújtott segítség mellett mi, csíksomlyói ferencesek az önkéntesek segítségét is kérjük Ferenc pápa látogatásának zökkenőmentes megszervezéséhez.
Ezért arra kérünk minden jóakaratú, segítőkész embert, aki szívügyének érzi a pápalátogatást, és tevőlegesen is részt szeretne venni annak megszervezésében, hogy a majdani mozgósítás érdekében regisztráljon, azaz jelezze szándékát az önkéntesek munkáját szervező bizottságnál április 10.- ig a név, a telefonszám és a helységnév megadásával a következő elérhetőségek valamelyikén lehet:
▪ András Mihály: 0741347377
▪ Márkos László: 0743426775
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Segítőkészségüket előre köszönjük! Áldozatvállalásukért legyen jutalmuk a Csíksomlyói Segítő Szűz Mária oltalmazó, irgalmas szeretete!

 

 A csíksomlyói ferencesek

Web Rádió:

Web Rádió app:

Aktuális témák:

Android - iOS